Carieră

Alăturați-vă companiei noastre

Agricultura devine o problemă majoră pentru lumea noastră de mâine; trebuie să se adapteze constant pentru a răspunde la o ecuație dificilă: o cerere tot mai mare de produse agricole pentru a hrăni populația mondială (în continuă creștere), păstrând în același timp resursele și mediul. Mecanizarea agriculturii și noilor tehnologii, precum și tehnicile agricole de mâine vor avea un rol cheie de jucat pentru a face față acestor provocări.

ALSAGRO este o companie avangardistă în plin proces de expansiune. Pentru a-și urmări obiectivele de dezvoltare, ALSAGRO caută în mod regulat noi colaboratori. A te alătura ALSAGRO înseamnă a te alătura unei companii responsabile, care pune în prim plan angajații O companie care vă va putea oferi multe oportunități prin dorința sa de dezvoltare și diversitatea afacerilor sale.

Este posibil să aplicați prin intermediul site-ului nostru web. Nu ezitați să ne trimiteți CV-ul, precum și o scrisoare de intenție. Vă vom studia cu atenție solicitarea.

Procesul de recrutare

1- Trimiterea cererii

Indiferent de proiectul dvs. (căutare de locuri de muncă, stagiu etc.), trimiterea cererii dvs. este primul pas în aderarea la compania ALSAGRO. Trimiterea aplicației dvs. prin intermediul site-ului nostru web ne permite să vă gestionăm în mod eficient aplicația.

2- Analiza aplicației

Odată primita, cererea va fi analizata pe plan intern. Abilitățile dvs. tehnice, interpersonale și lingvistice, precum și experiența dvs. profesională vor fi studiate în detaliu.

3- Primul contact

Dupa analizarea cererii, dacă solicitarea dvs. corespunde așteptărilor noastre, vă vom contacta prin e-mail sau telefonic pentru a clarifica anumite puncte ale aplicației dvs., cum ar fi mobilitatea sau disponibilitatea, urmând să organizăm un interviu cu dvs.