Valori

Valorile noastre

Agricultura trebuie să facă față noilor provocări în fiecare zi, respectând în același timp un echilibru inteligent între o producție din ce în ce mai importantă pentru hrănirea planetei și conservarea resurselor Pământului. Pentru a face față provocărilor de mâine, suntem în permanență într-un proces de evoluție și dezvoltare. Pentru aceasta, compania ALSAGRO se bazează pe patru valori care o definesc.

Profesionalism și performanță

Profesionalismul se află în centrul culturii noastre corporative, care se traduce prin soluții inovatoare, optimizarea constantă a operațiunilor, precum și calitatea produselor și serviciilor noastre furnizate.
Pentru a ne optimiza performanța, ne bazăm pe abilitățile cumulate ale tuturor angajaților noștri, care depășesc cu mult suma capacităților fiecărui individ.

Rigurozitate zilnică

Compania ALSAGRO, de la crearea sa, a pariat pe rigoare în toată munca și toate acțiunile pe care le desfășoară zilnic. Considerăm că munca organizată și meticuloasă este o garanție a eficienței și a economisirii timpului. Astfel, ne sporim competitivitatea în fiecare zi.

Spirit de echipă

Într-o echipă sunt descoperite talentele fiecărei persoane. Mizăm pe ajutor reciproc, respect și sprijin în afacerea noastră și nu numai. Echipa noastră se distinge prin solidaritate și își unește forțele în fiecare zi. Diversitatea oamenilor care lucrează în compania noastră, abilitățile și experiențele lor sunt o sursă de inspirație și creativitate în fiecare zi.

Respectăm mediul înconjurător

Respectul pentru mediu a devenit fundamental în societatea noastră. Provocarea noastră este să hrănim o populație globală în creștere, reducând în același timp amprenta ecologică și păstrând resursele naturale pentru generațiile viitoare. Având în vedere acest lucru, am implementat tehnici de cultivare pentru a reduce emisiile de CO2. Suntem ambasadori ai unei agriculturi durabile și responsabile, înrădăcinate în pământ pentru a ne păstra planeta. Astfel, compania noastră face parte dintr-un cadru autentic, bogat în istorie, tradiții rurale și într-un mediu natural conservat.