Infrastructură

Infrastructura noastră

Pentru a oferi cele mai bune condiții de muncă angajaților noștri și pentru a fi eficienți în sarcinile noastre zilnice, avem o infrastructură modernă. Locația noastră principală acoperă aproape 2 hectare și include: sediul administrativ și birourile sale, mai multe clădiri dedicate depozitării materialelor și echipamentelor, precum și un atelier de întreținere. Avem, de asemenea, o a doua locație dedicată stocării cerealelor și a inputurilor. Această mare diversitate în ceea ce privește infrastructura este o garanție a autonomiei și performanței.

Birourile

Construite în 2019, birourile noastre sunt moderne și plăcute. Lucrăm într-un spațiu deschis pentru a promova comunicarea între angajații noștri. Din motive de performanță și eficiență, facilitățile IT satisfac nevoile tuturor. O sală de ședințe spațioasă și luminoasă ne permite să ne primim partenerii în cele mai bune condiții.

Clădirile de depozitare a materialelor

Pentru depozitarea materialelor si echipamentelor avem doua hale acoperite (aprox. 2650 mp). Capacitatea acestora ne permite adapostirea zilnica a utilajelor, cand acestea nu lucreaza pe camp. De asemenea, daca este necesar, aceasta zona protejata, poate asigura stocarea tampon in timpul recoltelor.

Atelierul

Întreținerea echipamentelor este efectuată intern de angajații noștri. Însă din motive de siguranță și precauție pentru integritatea echipamentelor noastre, această clădire de 300 mp este încălzită în timpul iernii. Avem o magazie de piese cu aproape 1.500 de referințe, pentru a minimaliza timpul de nefuncționare și a fi cât mai independenți posibil.

Silozul

Silozul nostru cu o capacitate de 5.000 de tone ne permite să stocăm o parte din producția noastră. Astfel, suntem capabili să ne eșalonăm vânzările pe tot parcursul anului, pentru alinierea prețurilor. Silozul este echipat cu un uscător, ceea ce ne permite să asigurăm uscarea și condiționarea unei multitudini de culturi de cereale.În aceeași locație, avem și o clădire ventilată de 1500 mp, care ne permite să depozităm cereale, îngrășăminte și semințe.

Drumuri și căi acces

În România, nu avem întotdeauna infrastructură rutieră, motiv pentru care am construit mai multe drumuri și căi de acces. În plus, întreținem periodic aceste infrastructuri pentru a garanta o bună accesibilitate la toate locațiile și parcelele noastre.