Termeni și condiții

ALSAGRO FARM SRL
Telefon: + (40) 784 203 110
Adresa: str. Olteni, nr. 130, Mihai Bravu, Tulcea,
Cod poștal: 827 140
E-mail: office@alsagro.ro

Drepturi de autor

Tot conținutul acestui site web (texte, date, ilustrații, imagini, grafică, sigle, descrieri de produse etc.) este protejat de drepturile de autor și de proprietatea intelectuală. Toate numele companiilor și mărcilor, precum și mărcile comerciale ale acestora, sunt proprietatea proprietarilor lor și sunt utilizate numai pentru identificarea și descrierea produselor.

Declinarea responsabilității

Toate informațiile de pe acest site au fost atent cercetate. Cu toate acestea, nu suntem responsabili pentru acuratețea informațiilor menționate. În ciuda tuturor grijilor luate în verificarea conținutului, conținutul linkurilor externe nu ne angajează responsabilitatea. Numai proprietarii lor sunt responsabili pentru conținutul paginilor conectate. Dacă observați erori sau informații inexacte pe acest site, vă rugăm să ne anunțați în scris.

Confidențialitatea datelor dvs.

Toate datele noastre sunt stocate în Europa de către furnizorii de servicii care respectă politicile europene de protecție a datelor. Pentru a asigura securitatea și confidențialitatea informațiilor dvs., toate conexiunile noastre sunt criptate.

Accesul la aceste date este limitat doar la cei care procesează solicitarea dvs. Nicio informație nu va fi transmisă către site-uri terțe. Această politică de confidențialitate poate fi modificată sau completată în orice moment pentru a se conforma evoluțiilor legislative, de reglementare sau tehnologice legate de prelucrarea datelor cu caracter personal.

Soluționare a litigiilor

Comisia Europeană pune la dispoziția consumatorilor o platformă online de soluționare a litigiilor, disponibilă la această adresă: http://ec.europa.eu/consumers/odr/ .